Lansering av Rockerazos sin webside og forventninger for den globale undergrunden i 2019.

Det er begynnelsen på et nytt år 2019, og med det publiserer Rockerazos et holdepunkt som forener sine 3 viktigste medier i en enkelt plattform: Rockerazos online som selve nettstedet Rockerazos Radio med musikkoverføringer av undergrunnsrock og metall 24 timer og et sted som skal sende fremtidige sendinger av Rockerazos TV.

Dessuten bekrefter produksjonen at 2019-versjonen av Rockerazos Festival i Santiago – Chile, enda mer vår forpliktelse til å følge band live, som er den virkelige arenaen om at rockbevegelsen lever.

I denne delen håper vi å dele nyheter fra våre egne aktiviteter, så vel som allmenne interesser knyttet til den globale underjordiske scenen.
Til å begynne med forutser vi noen av de forventede projeksjonene for 2019 som de mest fremragende på den globale scenen.

Vi har i en stund nå ventet på nye band som System of A Down, Rammstein og Tool, men på grunn av sin praksis at de lover år etter år kan det nesten ikke være noen garanti fra disse bandene, i motsetning til andre som allerede er mer profilert i deres løfter for inneværende år som for eksenpel Megadeth, Anthrax. Husk at i Anthrax sitt tilfelle debuterte Jonathan Donais med store manerer som sin nye gitarist, og Megadeth som endelig vant sin grammy med “Dystopia”, gir store forventninger til sitt neste album med Kiko Loureiro på gitar.

Etter disse dinosaurene, den neste generasjon, har vi også blitt lovet nye album i 2019, signert av kjente band som Deftones, Evanescence, Korn, Papa Roach, Avenged Sevenfold, og med på denne listen de som genererer flest forventninger i denne ventetiden er Slipknot og Red Hot Chile Peppers. Men 2019 lover mye mer, og med ulike smaker i de mer ortodokse metallarenaene som Amon Amarth, Exodus, Children of Bodom og Testament, heavy metal av King Diamond, Helloween og Sabaton, progressiv Dream Theater og Mastodon, symfoniske Fleshgood Apocalypse, Devin Towsend og Septic Flesh og sammen med alle dem, kommer også navn som Lamb of Gods.

Bring me the Horizon, Napalm Death, Rob Zombie, Tarja, Hellyeah og Killswitch Engage Som lovet i 2019, tar vi i Rockerazos forpliktelsen til å følge deg med den beste underjordiske informasjonen, der vi streber etter å holde deg informert og motivert med alle våre innlegg og oppdateringer.